Les Nits Al Port de Badalona
Bienvenidos a la web de Les Nits al Port de Badalona, aquí podrás consultar toda la progamación y comprar las entradas para todos los eventos.

Prepárate a vivir un mes de Julio diferente lleno de buenos artistas, dj residentes, foodtrucks, market, juegos infantiles y mucho más.
Nits al port de Badalona/Santi Rovira – Animación infantil

Santi Rovira – Animación infantil

Programa

Fecha: julio 10, 2022
SANTI ROVIRA: 20h
SESIÓN DE CIERRE A CAARGO DEL DJ RESIDENTE

Localización: El Port de Badalona
Event Type: Tour
Comprar entradas

Sobre...

SANTI ROVIRA 

…” Sóc Santi Rovira, actor i narrador amb més de quinze anys d’experiència en l’art de contar històries. En primer lloc, vull que sàpigues que m’agrada molt la meva feina. Tinc la sort de poder viure del que m’agrada. I el meu objectiu quan conto una història és molt clar: -Fer a la gent una mica més feliç: creant somriures, creant emocions, mirant als ulls i fent sentir el que jo sento, surant i bussejant dins del mar de la imaginació. M’agrada explicar històries des d’el jo. Amb un llenguatge proper i serè, amb el silenci com a espai d’intercanvi, i amb conversa constant amb qui escolta, parlant però alhora escoltant, per no perdre de vista l’estat emocional del meu interlocutor. Em considero un bruixot de la paraula que utilitza els seus recursos apresos en aquests anys d’experiència per seduir a qui escolta a través del teatre, la música, el clown, la veu, el cos, les pauses, la mirada, els canvis de ritme i la màgia de les paraules. Tot per fer un encanteri sonor i visual que et faci sentir les emocions com si fossin de veritat. Aquest sóc jo”… 

 

MÚSICA DJ RESIDENT

Sesión de cierre a cargo del DJ Resident

Seguir y compartir